taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
darius gherla caritate invatator ioan rus

Darius, băiatul bolnav din Gherla, are bilet de avion pentru operație în Germania. Câți bani s-au adunat în campania umanitară

Realitatea confirmă faptul că omenia poate să nu aibă limite. Oraşul nostru mic a demonstrat că are o inimă mare. ale cărei impulsuri s-au resimţit atât în mediile de afaceri, cât şi în cele mai modeste familii. Evenimentul care ne-a unit, este un  act de o valoare inestimabilă pentru că are în centru un copil serios, harnic, bine educat, dar cu sănătatea precară.

Pentru Darius, băiatul de 8 ani din Gherla, care are o tumoare dificilă la maxilar, au răsărit razele speranței. O campanie umanitară de strângere de fonduri pentru operația necesară a avut ecouri nebănuite. Donaţiile care s-au făcut au reprezentat  începutul cursei pentru vindecarea copilului.

În același scop, s-a iniţiat în premieră la Gherla o petrecere caritabilă, prin implicarea unui grup de oameni care şi-au asumat efectele acestei întâlniri de anvergură. Numele lor nu ne sunt străine, deoarece îi întâlnim în diferite împrejurări. În ciuda faptului că nu vor să fie remarcaţi, aceştia sunt Vlad Bărbos, Andreea Sabo, Gabi Florin Matei, Ionel Boca, Adrian Mureşan şi Rareş Mureşan. La echipă ar trebui să adăugăm prezenţa profesorului de religie Ciprian Câmpean, un lider de sindicat prin care s-a diseminat chemarea la masa omeniei. Escape Events şi-a deschis porţile pentru a ne primi cu multă prietenie, creând o atmosferă caldă şi antrenantă. Aici şi-au dovedit talentul artişti de înaltă ţinută care şi-au rupt din timpul lor o bucăţică de suflet, oferind un spectacol atractiv: Angela Rusu, Vlad Gliga & Vibes Live Band,  Gaby Sax, Doris Pădurean, Ioana Ispas, Alex Onofrei, Pacu Events Team şi ansamblul folcoric „Dansatorii de pe Someş”, condus de soții Bodea.

Cele mai mari emoţii le-a avut Darius şi cu mine şi de aceea poate mulţumirile noastre au fost marcate de trăirea intensă a momentului. Ne-am simţit ca doi exploratori mici care şi-au căutat locul în sufletul celor prezenţi.

Menţionăm că dărnicia dumneavoastră s-a concretizat în suma de 13.639,25 lei, care face posibilă încheierea acţiunii şi a atingerii scopului caritabil.

Situația centralizată pe școli, cu cei care au donat și foile de vărsământ cu depunerile făcute de prof. Câmpean Ciprian în contul înv. Rus Ioan – VEZI AICI

Donaţiile totale adunate de la începutul campaniei se ridică la suma de 77.201,45 lei + 3270 euro (seiful şcolii) = 93.897, 45 lei.

Darius a fost deja programat  pentru operaţie în Germania, în data de 27 martie 2019. În anexă sunt actele doveditoare – oferta de programare, ordin de plata, bilete avion.

Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în campania pentru Darius şi confirmăm participarea dumneavoastră la campanie prin evidenţele prezentate în fotocopiile şi linkul de mai jos.

învăţător, Ioan Rus

sus(11)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns