hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

dario drotar imola

Dario Drotar învingător la Fighting Day la Imola, în Italia – VIDEO

Sportivi din Italia și din Europa s-au întrecut duminică, 4 martie, la Imola, în Bologna (Italia) la gala K1 „Fighting Day”. Evenimentul a ajuns la ediția 18 și de-a lungul anilor a devenit una dintre cele mai apreciate competiții de gen. În jur de 2000 de spectatori au luat parte la spectacolul sportiv.

Între luptătorii intrați în ring s-a aflat și Dario Drotar, 20 de ani, de la clubul Firekick-boxing Gherla, care a susținut un meci la categoria internațional fight cu favoritul publicului, Marian Bellettini, în vârstă de 24 ani, de la Pro-Fighting Imola, sportiv cu un palmares bogat. Intâlnirea a fost cu atât mai interesantă cu cât învingătorul va intra în cursa pentru centura Colosseum Tournament Romania.

dario drotar bellettini imola k1

Ambii luptători au făcut un adevărat spectacol. Dario a început meciul bine, lovind cu brațele și genunchii la corp, câștigând clar prima repriză. A doua repriză a fost în același ton: românul a dominat și a controlat ringul. Arbitrul a oprit meciul câteva secunde pentru a permite ștergerea sângelui de pe corpul lui Bellettini, scurs din arcada spartă.

În a treia repriză a fost totul sau nimic: Bellettini a intrat motivat și a forțat cu lovituri de picior pe coapse, l-a lovit cu câteva croșee pe Dario, dar acesta nu a cedat și a răspuns cât să-și păstreze avantajul.

La finalul celor trei reprize, decizia a fost cea așteptată: arbitrul a ridicat mâna învingătorului – Dario Drotar, în explozia de bucurie a românilor aflați în sală, veniți din Ravenna, Rimini și Imola.

 dario drotar paul florean

În main card a luptat romanul Mădălin Cosmin Crăciuniță de la Keru Kento din Constanța, într-o piramidă de patru. Acesta a fost eliminat la meciul cu italianul Luigi Carrozza de la Guc Bando Kickboxing, după o decizie contestată.

Antrenorul Paul Florean s-a declarat foarte multumit de rezultatul lui Dario Drotar. „Toate condițiile au fost foarte bune, am fost primiți bine și ne-am simțit extraordinar, datorită domnului Florian Tănasă. Dar am tras și o concluzie dureroasă, suntem departe de bazele sportive ale europenilor. Imi doresc „o țară că afară„, felicitări Italia!”, a declarat antrenorul.

video: Dario Drotar vs. Marian Bellettini (imagini amator)

sus(12)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns