hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

dansatorii de pe somes gherla iclod bihor

„Dansatorii de pe Someş” la colindat în Bihor. In ianuarie sunt din nou la TV, la Măruță, cu ceterașii lui Gabi Bunea, în concursul ansamblurilor

Colindele de Crăciun au răsunat din glasurile membrilor ansamblului „Dansatorii de pe Someș” la o mănăstire din Bihor.

Întrucât festivalul-concurs de datini şi obiceiuri de Crăciun „Asta-i datină străveche” de la Oradea, a fost anulat în urma doliului național pentru regele Mihai, participanții s-au reunit la o mănăstire din vecinătatea municipiului. Aici au avut loc adevărate concerte de colinde, susţinute de formaţiile invitate. Municipul Gherla a fost reprezentat de ansamblul folcloric „Dansatorii de pe Someş”.

dansatorii de pe somes gherla iclod bihor

Cei 30 de copii din Gherla și din comuna Iclod au prezentat colinde tradiţionale de Crăciun din zona Clujului. Alături de tinerii gherleni, în împrejurimile sfântului lăcăş de cult de pe Criş au mai colindat copii din judeţele Bihor şi Bistriţa-Năsăud.

dansatorii de pe somes gherla iclod bihor

Membrii Ansamblului „Dansatorii de pe Someş”, alături de alte formaţii artistice şi interpreţi de muzică populară, vor participa la 26 decembrie 2017 şi la tradiţionalul Concert de colinde de la Centrul Cultural din Iclod, unde pe spectatori îi mai așteaptă şi alte surprize.

O altă veste bună pentru ansamblul pregătit de Emil și Janina Bodea este calificarea în etapa superioară a concursului ansamblurilor de la ProTV. „Ne-au sunat și ne-au anunțat că pe 22 ianuarie suntem așteptați din nou la Măruță, cu alte obiceiuri de la noi”, spune Emil Bodea. La emisiune le vor fi alături ceterașii lui Gabi Bunea.

Membrii ansamblului au făcut o frumoasă surpriză zilele trecute, când au colindat-o pe Angela Rusu, acasă la Gherla, unde au fost primiți cu brațele deschise.

Szekely Csaba

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns