hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

dansatorii de pe somes tv maruta

„Dansatorii de pe Someș” din nou în focuri, la Duelul Ansamblurilor, la Măruță – Clujul se confruntă cu Bihorul, vine cu susținerea și Angela Rusu

Au trecut cu bine de două etape în Duelul Ansamblurilor, dar pe măsură ce înaintează în concursul TV Duelul Ansamblurilor, „Dansatorii de pe Someș” au o misiune tot mai grea, dar deloc imposibilă.

Marți, 6 februarie, de la ora 15, începe un nou duel la ProTV. Jucăușii pregătiți de Emil Bodea se întrec de această dată cu Zestrea Budureșii, un ansamblu din Bihor.

Chiar dacă nivelul a crescut, dansatorii din Gherla și Iclod sunt încrezători, după succesul avut până acum în competiție. Si de această dată le vor fi alături Ceterașii lui Gabi Bunea, dar vine în platou să îi susțină și Angela Rusu.

Grupul de dansatori a pornit deja cu un microbuz spre București.”Vom prezenta în emisiune un joc din zona noastră, joc de șură și 7 pasi, iar celalalt va fi un joc de codru din zona Chioarului„, spune Emil Bodea.

Câștigătorii vor fi desemnați tot de către public. Telespectatorii vor trebui să trimita SMS în timpul emisiunii la numărul 1266 cu textul „Cluj” sau pot vota de oriunde din lume pe pagina de Facebook La Măruță.

Daca Clujul se tine tare, prin „Dansatoriide pe Somes”, acestia vor intra în etapa cu șase ansambluri, cele mai bune de până acum. Cu totii sunt optimiști și speră la premiul cel mare din finală, de 3000 de euro.

„Dansatorii de pe Someș” s-au calificat în semifinale la Duelul Ansamblurilor, La Măruță – VIDEO

sus(8)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns