taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
somaj gherla alofm ajofm

Dacă ești în căutarea unui serviciu, ești așteptat la Minibursa locurilor de muncă, la ALOFM Gherla

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj organizează, în dată de 27 septembrie, ora 9, miniBursa pentru ocuparea locurilor de muncă oferite de compania De Longhi România.

Compania oferă 350 de locuri de muncă vacante pentru muncitori calificați și necalificați.

Evenimentul va avea loc la sediul Agenției Locale Pentru Ocuparea Forței de Muncă Gherla, din strada 1 Decembrie 1918 nr. 17 A. Detalii se pot obține la telefon: 0735788808 sau la sediul agenției locale.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, participanți la preselecție, vor avea ocazia de a cunoaște ofertele de locuri de muncă a unuia dintre cei mai mari angajatori din județul Cluj, de a relaționa cu reprezentanții angajatorului.

Evenimentul face parte din categoria măsurilor active de combatere a șomajului implementate de către AJOFM Cluj, în calitate de Serviciu Public de Ocupare, destinate corelării cererii și ofertei de pe piață muncii.

sus(11)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?