taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
lacat usa lant inchis

Dăbâca, Căianu și Ploscoș în codul roșu, se înăspresc restricțiile anti Covid, ce măsuri se mai anunță

CJSU Cluj a anunțat marți seara mai multe măsuri luate în unele UAT-uri și unități de învățământ din județul Cluj, în urma creșterii cazurilor de Covid-19.

Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj din 23.02.2021 privind situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județul Cluj, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la numărul de locuitori, adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj din 23.02.2021, cuprinzând solicitările de modificare ale scenariilor de organizare și funcționare, la propunerea Consiliilor de Administrație ale unor unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, CJSU Cluj a aprobat prin hotărârea nr. 14, modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj, începând cu data de 25.02.2021, cu trecere în scenariul roșu. Este vorba despre unități din comunele Dăbâca, Căianu și Ploscoș, care trec de la scenariul galben la scenariul roșu:

  • Școala Gimnazială Căianu
  • Școala Gimnazială Vaida-Cămăraș, comuna Căianu
  • Școala Gimnazială Gelu Românul, Dăbâca
  • Școala Primară Luna de Jos, comuna Dăbâca
  • Școala Gimnazială Ploscoș

Având în vedere adresa Direcției de Sănătate din 22.02.2021 privind rezultatele anchetei epidemiologice, adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj din 23.02.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” din municipiul Turda, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ mai sus menționată, avizată de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, CJSU Cluj a aprobat prin hotărârea nr. 15 suspendarea, până la data de 04.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor din această unitate. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar menționată, se va desfășura online.

În urma analizei situației epidemiologice generată de coronavirusul SARS-COV-2, la nivelul județului Cluj, a adresei Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj privind rata incidenței cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile la 1000 de locuitori, pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Cluj, CJSU Cluj a aprobat prin hotărârea nr. 13, aplicarea pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 25.02.2021, în următoarele unități administrativ–teritoriale: comuna Căianu, comuna Dăbâca și comuna Ploscoș, județul Cluj, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori, a măsurilor de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 35/11.02.2021, cu scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cele trei comune vor fi interzise activitățile în cluburi, baruri, discoteci, activitatea de interior la restaurante, sălile de jocuri vor fi închise, de asemenea vor fi interzise spectacolele și programele în săli de cinema și cele de tip drive-in.

sus(0)jos(6)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns