mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
judecatorie

Curtea de Apel a respins apelul primarului din Gherla împotriva ANI, ce se întâmplă mai departe

Primarul din Gherla, Ioan Neselean, a făcut apel la decizia Agenției Naționale de Integritate, prin care aceasta a constatat stare de incompatibilitate, dar apelul a fost respins de Curtea de Apel Cluj.

În luna aprilie 2019, ANI a anunțat că a constatat starea de incompatibilitate în cazul primarului municipiului Gherla. Acesta a ocupat simultan, în perioada 15 octombrie 2013 – 2 iunie 2016, funcția de viceprimar și calitatea de membru (președinte) al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Gherla.

Primarul a explicat atunci că a fost o funcție care i-a fost propusă de opoziția din consiliul local, care l-a asigurat de susținere la vot. Neselean a spus că a acceptat-o pentru că nu o dorea nimeni. Mai mult, el a precizat că nu a fost plătit pentru această funcție, astfel încât să poată considera cineva că a avut foloase materiale de pe urma ei. „Dimpotrivă, am avut mai multă bătaie de cap, știți ce situație era și este încă la spital”, a spus edilul.

La scurt timp, Ioan Neselean a făcut apel la constatarea ANI. Cazul s-a judecat la Curtea de Apel Cluj. La primul termen, pe 19 septembrie, s-a amânat pronunțarea, justificată prin necesitatea unei perioade de timp mai lungă pentru deliberare.

Pe 26 septembrie 2019, Curtea a respins apelul. „Respinge ca neîntemeiată acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul N.I., în contradictoriu cu pârâta ANI. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Curtea de Apel Cluj, sub sancţiunea nulităţii.”

Primarul Ioan Neselean se consideră în continuare nedreptățit și spune că va face recurs. Astfel, cazul va ajunge la Înalta Curte de Casație și Justiție. Dosarul ar putea fi judecat peste câteva luni.

foto: arhiva

sus(44)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

2 comentarii

  1. Neselean e primar ? Ce treaba are *** cu meseria de primar ? Ce il recomanda ? Toate santierele din oras la care le tot amana finalizarea pana inainte de alegerile din iunie 2019 sa-i prosteasca pe prosti cu ce-a facut el sa fie ales iara ? Un navetist dintr-un restaurant intr-altul..!! Pai numai prostii il mai voteaza pe incompetentul asta ce ia o gramada de bani salariu degeaba, plus alte avantaje pt care scoatem noi bani din buzunarele noastre !!
    Tot asa, city managerul, la orele cand trebuie sa munceasca e prin baruri toata ziua !! Si pe asta il platim cu vreo 10.000 lei/luna sa frece menta toata ziua. Isi ia un dosar in mana si se plimba cu ele la vedere pe strazile din oras, nici macar nu-l pune intr-o mapa, sa creada lumea ca el are treburi importante de rezolvat pt orasul asta....
    De viceprimarita ce sa mai zic, sta ca un tablou degeaba, ea si toate neamurile pe care le-a angajat la supt din banul public...!! Paraziti pe spatele nostru..!!!
    Gherleni....treziti-va ..!!!

    sus(114)sus(0)

Lasă un răspuns