taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
cluj aeroport wizz air

Cursa noua pe aeroportul Cluj, spre Elvetia, de doua ori pe saptamana

In cadrul unei conferințe de presă desfasurate joi, in care a anunțat poziționarea celei de a 8-a aeronave la baza de la Otopeni, compania aeriană Wizzair a adus la cunoștință publică deschiderea unei noi rute de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, începând cu data de 25 iulie 2014. Este vorba de destinația Basel Mulhouse Freiburg (Elveția) care va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri / săptămână, în zilele de luni și vineri. Prețurile biletelor încep de la 129 RON/zbor, cu toate taxele incluse.

‘Noua destinație a curselor care operează pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este importantă nu doar pentru că se adaugă celor deja existente, ci și deoarece EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg este situat la granița a trei țări: Elveția, Franța și Germania. Cele două zboruri săptămânale de la Cluj vor facilita accesul românilor în zonă, dar și al cetățenilor celor trei țări interesați de zona Transilvaniei. Unicitatea EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, care este administrat de două state (Elveția și Franța), este, în opinia mea, un prim argument în favoarea convingerii că noua cursă va fi un succes încă de la primele zboruri. Pe de altă parte, investițiile făcute la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj își arată roadele, această nouă destinație fiind a doua anunțată public în mai puțin de trei săptămâni’, precizează președintele Consiliului Județean Cluj, Domnul Horea Uioreanu.

De asemenea, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, Domnul David Ciceo a declarat: ‘Noua destinație Basel Mulhouse este un pas important în dezvoltarea rețelei de rute a aeroportului. Este prima legătură aeriană printr-un zbor regulat cu Elveția. Astfel, zborurile regulate care sunt operate în prezent de pe aeroport ajung să asigure legături aeriene cu 11 țări: Anglia, Austria, Franța, Spania, Italia, Germania, Cehia, Belgia, Olanda, Elveția și Israel, ceea ce constituie un real avantaj de a călători pentru clujeni.’

Decizia Wizzair de a deschide acest nou zbor de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine să susțină consolidarea prezenței companiei pe piața transportatorilor aerieni din România.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns