ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
politie perchezitie

Curier atacat și lăsat fără bani de doi bărbați la Gherla, s-a lăsat cu percheziții – VIDEO

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști, după ce au tâlhărit un curier la Gherla

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus pe 14 septembrie reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați din orașul Pantelimon și municipiul București, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pe  8 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 13.30, în timp ce desfășura activități profesionale de tip curierat pe strada 1 Decembrie 1918 din Gherla, aflat în interiorul autovehiculului, ar fi fost abordat de doi bărbați, care, prin amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei.

La data de 14 septembrie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați în vârstă de 43 și 39 de ani, reușindu-se recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

perchezitie bani

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea de documentare a activității infracționale a fost derulată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, UTAI Cluj și polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

video gherla info

ACTUALIZARE

Cei doi bărbați de 39 și 43 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Gherla, pe numele acestora fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns