hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

varstnici dans nunta de aur gherla

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă sărbătorite la „Nunta de aur”

Peste 100 de perechi care au cel putin 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost invitate să ia parte joi la „Nunta de Aur”.

In cadrul evenimentului de la Etrusco, organizat de primăria și consiliul local Gherla, perechile care au pus preț pe statornicie și bună înțelegere au primit plachete de onoare, iar doamnele au primit trandafiri din partea primarului Ioan Neselean.

Participanții au avut parte de un program bogat, cu muzică și dans, alături de „Lăutarii Ardeleni”, soliști, fanfara orașului si ansamblul „Dansatorii de pe Someș”.

galerie foto – imagini de la eveniment

galerie foto gherla„Organizăm acest eveniment din respect și considerație pentru toți cei care au construit acest oraș și l-au adus la acest nivel. Vom face tot posibilul ca el să rămână un cămin pentru familiile dumneavoastră! Vă doresc multă sănătate, bucurii și la cât mai mulți ani împreună!”, a fost mesajul primarului pentru cei prezenți.

„Nunta de aur” a început la ora 15, însă cu o oră înainte localul era deja plin, semn că evenimentul a fost așteptat cu entuziasm. Seara s-a încheiat în jurul orei 20, cu servirea tortului aniversar și a sarmalelor.

Primăria Gherla a alocat pentru ediția 2018 a evenimentului suma de 20.000 de lei.

video în continuare

sus(11)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns