taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
fotbal gherla sampanie

Cupa de campioane, aplauze și șampanie pentru Atletic Olimpia Gherla, echipa avansată în liga a II-a a fotbalului feminin din România – VIDEO

Ultimele meciuri din campionatul de fotbal feminin al ligii a III-a s-au jucat duminică, iar echipa Atletic Olimpia Gherla, cu încă o victorie la activ, s-a clasat pe primul loc și și-a asigurat avansarea în liga superioară.

Partida cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare s-a disputat pe stadionul Olimpia, de la 11, cu câteva sute de spectatori în tribune, veniți să susțină echipa la o uriașă reușită a fotbalului local. Jocul s-a desfășurat pe o vreme răcoroasă, cu vânt și doar 13 grade în aer.

Determinate să obțină cu orice preț victoria, gazdele au început jocul în forță, mereu în atac. În scurt timp au început să se vadă și rezultatele, prin golurile marcate de Iulia Mera (2) și Maria Mureșan (2).

După 4-0 la pauză, băimărencele au revenit cu gânduri mari și au reușit să înscrie chiar în primul minut. Însă apoi s-au lovit de luptătoarele din Gherla, care au mai marcat încă de două ori, prin Alexandra Iușan și Maria Mureșan. Fluier final: 6-1.

Cu șapte victorii și o singură înfrângere în campionat, Atletic Olimpia Gherla a acumulat 21 de puncte în clasamentul ligii, și-a păstrat locul I în clasament și și-a asigurat avansarea în liga superioară, o performanță în premieră la Gherla la acest eșalon al fotbalului românesc.

Pe locul 2 s-a clasat Academia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie, cu 18 puncte, după ce a învins Juventus la Timișoara duminică cu 8-0. Viitorul Arad s-a clasat pe locul 3, iar ASC Fotbal Feminin Baia Mare pe locul 4.

În pauza meciului și la final a avut loc un moment artistic, prezentat de majoretele Queens Dancing.

fotbal atletic olimpia gherla

Evenimentul s-a încheiat cu cel mai important moment, festivitatea de premiere, în care Cupa a fost înmânată campioanelor emoționate, în aplauzele publicului. S-au înmanat tricourile de campioni și medalii fetelor – Bal Florina, Kantor Teodora, Florean Raluca, Morari Alexandra, Mureșan Maria, Ciorvasi Andreea, Pop Maria, Banciu Andrada, Suorășan Amalia, Papp Alexandra, Rus Denisa, Covaciu Emanuela, Rus Irinuca, Turbuțan Damaris, Sava Diana, Pop Diana, Iulia Mera – căpitan, antrenor, jucător, Alexandra Iușan – antrenor și jucător, Vlad Dani – antrenor, conducerea clubului – Adrian Trif, Ilie ruș, președintele Kilin Csaba, sponsorii Lorsan Design, Bistro Roma. În explozii de șampanie, fetele s-au îmbrățișat, cu ochii în lacrimi de bucurie.

Prședintele Comisiei Teritoriale de Fotbal Gherla, Pal Leon, fost vicepreședinte al AJF Cluj, a transmis felicitări campioanelor și celor care s-au implicat în această reușită de excepție și și-a declarat susținerea față de noul prim vicepreședinte al AJF, Kilin Csaba.

Primarul Ovidiu Drăgan a felicitat echipa pentru reușită și a admis că municipalitatea nu s-a implicat suficient în activitatea formației, dar a dat asigurări că urmează un sprijin mai consistent, atât pe partea de întreținere și modernizare a bazei sportive, cât și financiar.

„A fost un efort mare în cele patru luni de când mă ocup de echipă, practic am început de la zero pregătirile”, a declarat Iulia Mera, căpitanul și antrenorul echipei, alături de Alexandra Iușan. Aceasta nu și-a ascuns planurile mari pentru viitor, dar a precizat că este nevoie ca echipa să crească, să se întărească.

Președintele clubului Atletic Olimpia, Kilin Csaba, care ocupă de puțin timp și funcția de președinte al AJF Cluj, s-a arătat încântat de renașterea echipei, cu sprijinul celor două antrenoare. „Acum începe greul, trebuie să avem în continuare rezultate. Luam totul pas cu pas și sperăm sus!”

video: festivitatea de premiere

sus(43)jos(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?