taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
fotbal feminin atletic olimpia gherla magura cisnadie cupa romaniei

Cupa României la fotbal feminin, Atletic Olimpia Gherla învinsă de Măgura Cisnădie

De duș rece la propriu, dar și la figurat, au avut parte fetele de la Atletic Olimpia Gherla, care au jucat miercuri la Cisnădie, în județul Sibiu, meciul cu echipa Măgura, în Cupa României.

Meciul s-a jucat pe o vreme teribilă, cu precipitații reci, pe un teren sintetic de pe care nu au lipsit sloiurile de gheață.

fotbal atletic olimpia gherla magura cisnadie

A fost 3-2 la pauză pentru gazde și 6-2 la fluierul final. În repriza a doua, Atletic Olimpia a căzut fizic, dar a luptat și a rezistat cu stoicism până la final. La aceasta s-a adăugat și jocul în formula de 10, după ce Morari s-a accidentat și a trebuit să părăseasca terenul de joc. Au marcat pentru Atletic Olimpia Suorășan și Florean.

Arbitrajul UEFA a fost unul impecabil, prestat de Iuliana Demetrescu la centru, Claudiu Schiopet și Gabriel Boncz de pe margine.

fotbal feminin atletic olimpia gherla magura cisnadie cupa romaniei

Atletic Olimpia Gherla: Bal (C)- Pop, Suorășan, Mera, Morari – Rus Denisa, Ciorvaș, Florean – Rus Irinuca, Manciu, Papp. A mai intrat Sava.

Jocul cu Măgura poate fi considerat un meci de pregătire pentru partida de duminică din campionat, când la Gherla se joacă, pe stadionul municipal, de la ora 11, întâlnirea cu Viitorul Arad.

sus(6)jos(3)

Lasă un răspuns