alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

fc bontida ariesul sticla turda

Cupa României la fotbal – FC Bonţida a pierdut finala pe judeţ

Un mare număr de suporteri din comuna Bonţida a efectuat luni după amiază deplasarea în Parcul sportiv „Iuliu Haţieganu” din municipiul Cluj-Napoca pentru a-şi susţine echipa favorită, FC Bonţida, în meciul cu Sticla Arieșul Turda, contând pentru finala pe judeţ a Cupei României.

Bonțidenii au avut de înfruntat câştigătoarea ligii a IV-a clujene, care pe 16 iunie 2018 va evolua în barajul pentru promovarea în liga a III-a cu campioana judeţului Sălaj, Unirea Mirşid.

Turdenii au câştigat cu 1-0 (1-0), printr-un gol marcat în minutul 1 de Adrian David, care la prima fază a întâlnirii a reluat în plasa bonţidenilor centrarera golgheterului echipei, Dan Florin.

Cei de pe Arieş au dominat în continuare, dar nu au mai înscris. Fotbaliştii din Bonţida puteau egala în ultimele zece minute ale partidei, când au avut nu mai puţin de trei ocazii bune de a înscrie, dar portarul turdenilor, Ursu a reuşit de fiecare dată să pareze şuturile lui Plăian, Vaida şi Orosan.

După finală, componenţii echipei FC Bonţida au fost premiaţi de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, pentru locul II ocupat în Cupa României, faza pe judeţ.

La festivitate a fost prezent şi Leon Pal, vicepreşedintele A. J. F. Cluj, premiat şi el pentru rezultatele deosebite obţinute în ediţia 2017-2018 a campionatului ligii a V-a, seria Gherla.

Din zona Gherla au mai fost premiaţi petru susţinerea activităţii fotbalistice din cadrul localităţii primarii Dumitru Oltean de la Mintiu Gherlii, Emil Pîrţoc de la Iclod, Czégher István de la Buza şi Emil Cârhaţ de la Bonţida.

Cu ocazia finalei Cupei României de la Cluj-Napoca au primit cupe şi diplome toate echipele de fotbal seniori şi juniori din judeţ, care la finalul campionatelor 2017-2018 au ocupat locuri fruntaşe. De asemenea, au fost premiaţi oameni de fotbal din judeţ, care au o activitatea îndelungată şi fructuoasă în cadrul A.J.F. Cluj.

Szekely Csaba

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns