angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

Cupa presei Dej-Gherla la tir și premiere competiții sportive de Ziua Armatei la Dej – FOTO/VIDEO

A devenit o plăcută tradiție de câțiva ani organizarea de către Baza 4 Logistică Transilvania a Cupei Presei la tir. Evenimentul reunește jurnaliști, reporteri, fotoreporteri, realizatori de emisiuni radio și TV din presa locală.

Ediția din 2018, organizată cu prilejul Zilei Armatei Române, a avut loc vineri, 12 octombrie, în poligonul din Valea Urisorului. Aici reprezentanții mass-media au fost întâmpinați de gazdele deosebit de primitoare.

Fiecare a primit câte 20 de cartușe și arma Kalashnikov AK47, cu misiunea de a trimite cât mai multe gloanțe în centrul țintelor. Provocarea a fost mare și a pus la grea încercare îndemânarea presarilor.

În partea a două a avut loc duelul de foc intitulat „Supraviețuitorul”, în care participanții au trebuit să doboare primii, în echipe de câte doi, ținte mai mici și mai mari, aflate la distanțe diferite. Pe rând a fost eliminat câte un concurent, iar cei mai buni doi tragatori au intrat în finală, care l-a desemnat pe cel mai ager.

Și pentru ca toată lumea să rămână cu amintiri dintre cele plăcute, la finalul cupei toată lumea a fost invitată la popotă, unde s-a servit o delicioasă fasole cu ciolan.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor a avut loc miercuri, 24 octombrie, la Clubul Unității Militare 01020 din Dej. Au primit diplome pentru locul III – Cornea Marius și Damian Bogdan, locul II – Maxim Irina și locul I – Mânzat Laurențiu. „Supraviețuitorul” a fost de această dată Szabo Szilard.

Cu același prilej a avut loc un simpozion și premierea participanţilor la concursurile militar-sportive organizate de Ziua Armatei.

Câştigătorii competiţiilor

Fotbal
– locul III – Salina Ocna Dej;
– locul II – Unitatea militară 01055;
– locul I – Penitenciarul Gherla;

Volei
– locul III – Unitatea militară 01020;
– locul II – Unitatea militară 01055;
– locul I – Penitenciarul Gherla;

Baschet
– locul III – Compania 411 Sprijin;
– locul II – Unitatea militară 01055;
– locul I – Unitatea militară 01020;

Şah
– locul III – Cap. Mărginean Nicolae – Unitatea militară 01055;
– locul II – Lt. Stroia Călin – Unitatea militară 01020;
– locul I – Plt.adj.pr. Mare Cristian – UM 01055;

galerie foto – imagini de la cupa presei la tir și festivitatea de premiere

galerie foto gherlaToți participanții au fost felicitați de comandantul garnizoanei Dej, colonelul Cătălin Besea.

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns