taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
cupa presei tir dej gherla cluj 2018

Cupa Presei 2018 la tir – întrecere în poligon cu presa Dej-Gherla-Cluj, de Ziua Forțelor Terestre – FOTO/VIDEO

O întrecere în poligon cu arma în mână a fost provocarea lansată de Garnizoana Dej pentru presa din Dej, Gherla și Cluj.

15 jurnaliști, reporteri și foto-reporteri de la site-urile, radiourile și televiziunile locale, corespondenți la televiziunile naționale, s-au prezentat la apelul făcut de militarii din Baza 4 Logistică Transilvania joi dimineață, în poligonul din Valea Urișorului.

Numai bine s-a ridicat ceața după instructajul primit și au început să răsune pe câmpul cu ținte rafalele de Kalashnikov AK-47. Scorul a fost strâns și primele două locuri au fost departajate doar de numărul de gloanțe care au nimerit centrul țintei. Locul I, cu 86 de puncte, a revenit reprezentantului Gherla INFO, urmat de Daniel Bercian din Cluj, de la Antena 3, cu 86 puncte și de Marius Cornea de la Gherla, reprezentantul Someseanul.ro.

video în continuare

A urmat proba de viteză și îndemânare „Duelul de foc”, în care jurnaliștii au trebuit să pună la pământ trei ţinte aflate la distanțe diferite. Cei mai buni trăgători au avansat în fazele eliminatorii, iar în finală au intrat Marius Cornea de la Gherla și Ioan Szabo de la Dej, reprezentantul Radio Stil. Cu timpul record de 0:18, proba a fost câștigată de țintașul din Gherla.

Gherla s-a impus astfel victorioasă la ambele întreceri ale competiției.

Pentru a intra și mai bine în atmosfera milităreasca, toți participanții au fost invitați la o masă adevărată de armată, cu fasole și cârnați în meniu, un deliciu. Aici au fost salutați de Comandantul Garnizoanei Dej, colonelul Cătălin Beșea, care și-a exprimat satisfacția după această întâlnire, o modalitate plăcută de a strânge și dezvolta relațiile cu presa locală.

galerie foto: imagini din timpul tragerilor

galerie foto gherla

Pe 23 aprilie se sărbătoreşte Ziua Forțelor Terestre. De la ora 12, în Piață Bobâlna din Dej va avea loc cu acest prilej un exerciţiu demonstrativ de mânuire a armamentului din dotare, defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare, iar vizitatorii vor avea ocazia să vadă standuri de prezentare a tehnicii şi armamentului din dotarea Forţelor Terestre.

sus(5)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns