taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
karate cupa mickey mouse floresti cluj 2014 budokan ryu gherla dej

Cupa Mickey Mouse la Floresti: karatistii de la Budokan Ryu au castigat 8 medalii!

Comuna Floresti a gazduit sambata, 25 ianuarie, editia a XI-a a Cupei Mickey Mouse la Karate WKC. Competitia dedicata doar copiilor a fost organizata de catre CS Hayashi Activ Floresti sub egida Federatiei Romane de Karate WKC. Sportivii din Gherla si Dej, care activeaza in cadrul Clubului Budokan Ryu, unde sunt antrenati de Bogdan Savu, s-au impus din nou prin rezultatele de exceptie: au cucerit nu mai putin de 8 medalii, din care trei de aur, doua de argint si trei de bronz.

La startul competitiei s-au aliniat 20 de cluburi sportive din intreaga tara cu un numar total de 361 de sportivi cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

Vlad Bota si Larisa Molnar, de la Budokan Ryu, au obtinut medalii de aur la probe de kumite individual iar Laura Ghete, Larisa Molnar si Rebeka Orban au obtinut medalie de aur la proba de kumite echipe. Medalii de argint au obtinut Denisa Ghenea la proba de kumite individual, iar la echipe Vlad Bota, alaturi de Dorin Panescu si Valerian Derta. Rebeka Orban, Valerian Derta si Dorin Panescu au obtinut medalii de bronz la probele de kumite individual.

Aceasta competitie a fost prima treapta de evaluare a sportivilor mai tineri in pregatirea pentru Campionatul National, urmatoarea verificare fiind peste doua saptamani la Cluj, la Cupa Napoca.

karate floresti

sus(0)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?