taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
handbal gimnaziu gherla

Cupa 1 Decembrie la handbal gimnaziu

Fetele și băieții din clasele de gimnaziu s-au întrecut miercuri în sala de sport a liceului Ana Ipătescu, la Cupa 1 Decembrie la handbal.

A fost o competiție reușită, în care echipele participante au tras tare pentru victorie. Au participat elevi de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gherla, pregătiți de prof. Verde Dorel și Țîrlea Cătălin, Liceul Teoretic Kemény Zsigmond cu prof. Virág Csilla, Școala gimnazială Iclod cu prof. Mircea Crișan și Andreea Florea, Liceul Teoretic Petru Maior, cu prof. Alexandra Ilie.

handbal gimnaziu gherla

handbal gimnaziu gherla

handbal gimnaziu gherla

handbal gimnaziu gherla

La întrecerea feminină, fetele de la Școala Nr. 1 au reușit să se impună în fața tuturor și au ocupat la final locul I. Le-au urmat jucătoarele  de la Liceul Teoretic Kemény Zsigmond, iar pe locul III s-a clasat echipa din Iclod.

Competiția băieților a fost câștigată de Liceul Kemény Zsigmond. Pe locul a lI-lea a fost echipa de la Școala Nr. 1, urmați de colegii lor din Iclod și cei de la liceul Petru Maior.

Evenimentul sportiv a fost organizat de profesorii Verde Dorel și Țîrlea Cătălin, de la Școala Gimnazială Nr. 1.

handbal gimnaziu gherla

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns