taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal elevi

Cupa 1 Decembrie la fotbal cu elevii de gimnaziu din comune, luptă mare, cine a câștigat la fete și băieți

Pe terenul sintetic de la liceul Petru Maior din Gherla s-a desfășurat miercuri, 20 noiembrie, Cupa „1 Decembrie” la fotbal pentru elevii de gimnaziu din comunele de lângă oraș.

Au fost mai multe echipe decât la întrecerea copiilor din învățământul primar, competiție care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Jocurile s-au întins pe durata a mai mult de trei ore, cu gălăgie mare pe margine din partea suporterilor, colegi și părinți veniți în număr mare, o adevărată atmosferă de joc.

La întrecerea fetelor au luat parte eleve de la școlile din Cutca, Sic, Buza și Geaca.

Rezultatele

 • Buza – Geaca 0-1
 • Sic – Cutca 1-0

În finala mică au jucat fetele de la Cutca și Buza, cu egalitate (0-0) și lovituri de pedeapsă pentru departajare, cu victoria echipei din Cutca (1-0).

Finala mare, jucată între Geaca și Sic, s-a terminat tot cu scor alb, iar la penalty, fetele din Sic au fost mai bune (1-0) și și-au adjudecat locul I.

La băieți au fost șapte echipe, iar meciurile s-au jucat în două grupe, cu elevi de la Iclod, Geaca, Cornești și Mintiu Gherlii, Cutca, Sic, Buza.

Rezultatele din grupe:

 • Sic – Mintiu Gherlii 0-1
 • Buza – Geaca 0-0
 • Sic – Cornești 1-1
 • Iclod – Buza 2-0
 • Cutca – Cornești 1-0
 • Mintiu Gherlii – Cutca 2-0
 • Iclod – Geaca 1-0
 • Sic – Cutca 1-0
 • Cornești – Mintiu Gherlii 0-1

În finala mică au ajuns jucătorii de la Geaca și Sic, iar cei din Sic au obținut victoria la sfârșitul jocului, cu 3-1, după penalty-uri.

În finala mare a fost un joc extraordinar și foarte echilibrat, între Iclod și Mintiu Gherlii, încheiat cu 0-0. La al șaptelea rând  de lovituri de pedeapsă, șansa a fost de partea băieților din Iclod, scor final 7-6.

În cadrul festivității de premiere s-au acordat diplome câștigătorilor, în aplauzele celor prezenți.

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherla fotbal gimnaziu gherla

Turneul a fost organizat cu sprijinul Liceului Petru Maior și cu aportul profesorilor de educație fizică Laur Aștilean, Roman Anamaria, Adam Konecsny, Mircea Crișan, Paul Bărbos, Margareta Pescaru, Bertalan Berci, prof. Dorel Verde de la Școala Nr. 1 Gherla.

 

Copiii din comune s-au întrecut la fotbal la Gherla, la Cupa 1 Decembrie, cine a câștigat – VIDEO

sus(7)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns