revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
fotbal elevi

Cupa 1 Decembrie la fotbal cu elevii de gimnaziu din comune, luptă mare, cine a câștigat la fete și băieți

Pe terenul sintetic de la liceul Petru Maior din Gherla s-a desfășurat miercuri, 20 noiembrie, Cupa „1 Decembrie” la fotbal pentru elevii de gimnaziu din comunele de lângă oraș.

Au fost mai multe echipe decât la întrecerea copiilor din învățământul primar, competiție care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Jocurile s-au întins pe durata a mai mult de trei ore, cu gălăgie mare pe margine din partea suporterilor, colegi și părinți veniți în număr mare, o adevărată atmosferă de joc.

La întrecerea fetelor au luat parte eleve de la școlile din Cutca, Sic, Buza și Geaca.

Rezultatele

 • Buza – Geaca 0-1
 • Sic – Cutca 1-0

În finala mică au jucat fetele de la Cutca și Buza, cu egalitate (0-0) și lovituri de pedeapsă pentru departajare, cu victoria echipei din Cutca (1-0).

Finala mare, jucată între Geaca și Sic, s-a terminat tot cu scor alb, iar la penalty, fetele din Sic au fost mai bune (1-0) și și-au adjudecat locul I.

La băieți au fost șapte echipe, iar meciurile s-au jucat în două grupe, cu elevi de la Iclod, Geaca, Cornești și Mintiu Gherlii, Cutca, Sic, Buza.

Rezultatele din grupe:

 • Sic – Mintiu Gherlii 0-1
 • Buza – Geaca 0-0
 • Sic – Cornești 1-1
 • Iclod – Buza 2-0
 • Cutca – Cornești 1-0
 • Mintiu Gherlii – Cutca 2-0
 • Iclod – Geaca 1-0
 • Sic – Cutca 1-0
 • Cornești – Mintiu Gherlii 0-1

În finala mică au ajuns jucătorii de la Geaca și Sic, iar cei din Sic au obținut victoria la sfârșitul jocului, cu 3-1, după penalty-uri.

În finala mare a fost un joc extraordinar și foarte echilibrat, între Iclod și Mintiu Gherlii, încheiat cu 0-0. La al șaptelea rând  de lovituri de pedeapsă, șansa a fost de partea băieților din Iclod, scor final 7-6.

În cadrul festivității de premiere s-au acordat diplome câștigătorilor, în aplauzele celor prezenți.

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherlafotbal gimnaziu gherla

fotbal gimnaziu gherla fotbal gimnaziu gherla

Turneul a fost organizat cu sprijinul Liceului Petru Maior și cu aportul profesorilor de educație fizică Laur Aștilean, Roman Anamaria, Adam Konecsny, Mircea Crișan, Paul Bărbos, Margareta Pescaru, Bertalan Berci, prof. Dorel Verde de la Școala Nr. 1 Gherla.

 

Copiii din comune s-au întrecut la fotbal la Gherla, la Cupa 1 Decembrie, cine a câștigat – VIDEO

sus(7)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns