alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

gherla strada clujului petrom

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii septembrie – când se încălzește din nou

Prima jumătate a lunii septembrie se anunță cu vreme destul de bună, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă până pe 16 septembrie.

După cele 32 de grade înregistrate luni la amiază la Gherla și la Dej, vremea se mai răcorește. Specialiștii ANM spun că până joi, temperaturile maxime în Transilvania vor fi în scădere, spre o medie de 24-25 de grade.

Apoi se va încălzi din nou, astfel că până la finalul săptămânii se va fi mai cald decât normalul acestei perioade.

În cea de a două săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25-26 de grade.

Pe timpul nopților și al dimineților, temperaturile vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 10 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori spre finalul celei de-a două săptămâni.

Până pe 6 septembrie sunt anunțate averse temporare, pe alocuri însemnate cantitativ. Apoi doar trecător vor fi posibile ploi slabe.

Veștile sunt bune și pentru cei care vor să meargă la mare în prima luna de toamnă. După un episod mai răcoros și cu posibile precipitații, începând de vineri se încălzește din nou pe litoral și vor fi temperaturi maxime de 25-26 de grade la orele după-amiezii.

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns