hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

gherla strada mintiului apilie copac inflorit

Cum va fi vremea de Paşte

Administraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii luni prognoza pentru perioada 10-23 aprilie 2017.

Specialiştii ANM spun că în Transilvania, după ce luni şi marţi se va înregistra o medie a valorilor maxime de temperatură de 17-18 grade, în data de 12 aprilie se va resimți o scădere a acesteia, până în jurul a 12 grade.

Apoi temperaturile pe timpul zilei vor creste, urmând ca după data de 20 aprilie să se atingă, în medie, maxime în jurul a 20 de grade.

Pe timpul nopţilor, temperaturile minime vor fi în creștere până în data de 12 aprilie, când media lor va fi de 4 grade, apoi vor scădea, astfel că joi, 13 aprilie se vor situa în apropierea pragului de îngheț. In zilele următoare, temperaturile vor fi in creșterere, mai semnificativă în partea a doua a săptămânii 17-23 aprilie, atunci când se va ajunge la o medie pe întreaga regiune de 6 grade la primele ore ale dimineţii.

Meteorologii mai spun ca vor fi condiții pentru averse aproape în fiecare zi, pe zone mai largi și în general moderate cantitativ în ziua de marţi, 11 aprilie și din nou după data de 15 aprilie.

sus(1)jos(2)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns