taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
eleve 10 bac gherla radio fir

Cum se ia 10 la bacalaureat – povestea elevelor din Gherla – VIDEO

Două eleve din Gherla, Andreea Pop și Cristina Teglaș, de la liceul Petru Maior, au reușit frumoasa performanță de a obține note de 10 la toate probele examenului de bacalaureat.

Bucuria a fost imensă, iar părinții s-au bucurat nespus la rândul lor de această reușită deosebită.

Bacalaureatul din iunie a fost unul deosebit față de examenele din ceilalți ani datorită în primul rând situației create de pandemia cu Covid-19. De la jumătatea lunii martie, toți elevii au rămas acasă, iar cursuri s-au mai făcut doar pe internet.

„A fost o perioadă care m-a avantajat, pentru că am avut mai mult timp să învăț”, a povestit Andreea, invitată miercuri la o emisiune la Radio Fir. „A contat mult la rezultat implicarea personală și a profesorilor. Când am văzut că am luat 10, nu mi-a venit să cred, a durat ceva până am realizat că e adevărat!”

Ea a recunoscut că a muncit foarte mult în ultimele luni și că stresul a fost pe măsură. „Norocul ți-l faci și cu mâna ta”, consideră ea.

Și pentru Cristina, perioada de dinainte de examen a fost stresantă, dar a fost percepută apoi ca un avantaj. „Am putut să mă detașez de celelalte materii, care nu aveau legătură cu bacalaureatul. Așa am învățat toată materia pentru examen, de trei ori”, a povestit absolventa.  „Când s-au dat rezultatele, nu îmi mergea site-ul. Vreo 15 minute am tot dat refresh, apoi mi-a trimis un coleg o pagină cu rezultate, m-am căutat după cod, am văzut că am luat 10, tremuram, am zis să mă uit încă o dată. Când a aflat, mama a izbucnit în lacrimi!”

În cadrul emisiunii moderată de Ioana Jeler, cele două fete de 10 au povestit și despre pasiunile și planurile de viitor pe care la au.

Pentru rezultatele la bacalaureat, Andreea Pop și Cristina Teglaș vor fi premiate de Consiliul Județean Cluj cu câte 2.500 de lei.

video în continuare

sus(123)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns