taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
gherla centru

Cum se anunţă vremea la sfârşit de noiembrie şi început de decembrie

Meteorologii spun ca sfarsitul de toamna si inceputul de iarna din acest an nu vin cu mari surprize in ce priveste vremea.

Prognoza ANM pentru Transilvania arata ca dupa cateva zile mai calde, in prima saptamana (21-27 noiembrie) se va raci usor pe timpul zilei, iar apoi se vor mentine la acelasi nivel. Pe timpul noptii va fi tot mai rece, cu exceptia ultimelor doua dimineti, cand se va simti o incalzire. In medie, pe intreaga regiune vor fi temperaturi maxime cuprinse intre 8 si 11 grade, iar dimineata intre -2 grade si 1 grad.

In a doua saptamana (28 noiembrie – 4 decembrie) se va raci usor la inceput, aspect care se pastreaza pana spre sfarsitul intervalului. Vor fi valori medii de temperatura inca peste cele normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 4 si 8 grade si minime intre -5 si 0 grade.

Sansele de precipitatii cresc in a doua saptamana, mai ales intre 28-29 noiembrie si 2-4 decembrie.

sus(5)jos(0)

Lasă un răspuns