ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
barbat blugi moda

Cum să găsești pantaloni denim buni pentru bărbați în 3 pași

Nu există nici o îndoială că pantalonii pentru bărbați sunt baza ținutelor fiecărui bărbat, iar aceștia îi poartă pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afară. Fiecare domn are perechea de pantaloni preferată sau un model anume, și de cele mai multe ori, aceștia sunt blugii pentru bărbați, considerați cel mai universal tip de pantaloni pe care atât bărbații, cât și femeile îl aleg.

În plus, nu este dificil să cumperi blugi la modă, principalul lucru este să ajustezi croiala și mărimea la forma corpului tău. Prin urmare, cum alegi blugi de bărbați care să îți pună în valoare aspectul fizic?

O mărime bună este esențială când alegi blugii pentru bărbați

Este imposibil să construiești un stil de succes pe baza unor pantaloni din denim de mărime greșită. Blugii pentru bărbați au o varietate destul de mare de mărimi și, după cum știi, dimensiunea diferă de la un producător la altul.

Chiar daca există o anumită mărime de blugi într-un magazin, nu înseamnă că într-un alt magazin, pantalonii cu teoretic aceeași mărime, vor fi perfecți pentru tine. Când cumperi blugi din denim pentru bărbați online dintr-un magazin Bolf, cel mai bine este să urmezi tabelul de mărimi dat sau să comanzi două perechi de dimensiuni apropiate.

Culoarea blugilor pentru bărbați

Deși blugii sunt asociați în principal cu albastrul, designul lor îți permite să alegi dintre multe nuanțe. Desigur, blugii de bărbați de culoare închisă sunt cei mai populari, deoarece par a fi cea mai versatilă opțiune. Se potrivesc stilului de zi cu zi și celor smart-casual, fac silueta mai subțire și îți maschează deficiențele siluetei, iar petele de pe pantalonii din denim închis la culoare sunt mult mai puțin vizibile.

Pantalonii din denim deschis la culoare sunt desigur în opoziție cu blugii de culoare închisă. Cu toate acestea, nu sunt la fel de funcționali ca pantalonii din denim închis la culoare. Domnii cu o siluetă medie, cu o siluetă subțire sau atletică, își pot permite să poarte aceste modele de blugi. Bărbații scunzi, cu un fizic destul de masiv, ar trebui, totuși, să renunțe la ideea de a cumpăra pantaloni deschiși la culoare din denim.

Croiul și talia blugilor pentru bărbați

În magazine sunt disponibile trei tipuri de bază de blugi pentru bărbați. Domnii pot opta pentru modele cu talie înaltă, care acoperă buricul, subliniază fesele și țin sub control kilogramele în plus, dacă există. Apoi, există blugi cu talie obișnuită, aceștia fiind cea mai populară opțiune, căci se potrivesc bine în talie și modelează silueta. Există și pentru bărbați blugi cu talie joasă, care pot sublinia un abdomen sculptat și pot sublinia pelvisul într-un mod sexy, dar în acest caz, trebuie avut grijă ca acest model să nu dezvăluie mai mult decât trebuie.

Domnii au adesea o problemă cu alegerea croiului potrivit de pantaloni din denim pentru ei. Nu orice tăietură va fi potrivită pentru fiecare siluetă. Mai jos îți sunt prezentate cele mai populare croiuri de blugi bărbătești:

  • Blugi slim pentru bărbați

Probabil cei mai populari blugi pentru bărbați. Croială acestor blugi mulați va arăta bine pe o siluetă normală sau subțire. De asemenea, blugii slim pentru bărbați se potrivesc bine în jurul coapselor.

  • Blugi skinny pentru bărbați

Croiala este asemănătoare cu pantalonii slim, dar cu siguranță se potrivește mai mult picioarelor pe toată lungimea acestora. Acesta este un model dedicat bărbaților care au o siluetă zveltă. Dar, nu vor funcționa pentru băieții cu mușchi masivi ai coapsei și gambei.

  • Blugi bărbați regular fit

Cea mai clasică croială de blugi. Piciorul lor este drept până la capăt, motiv pentru care arată bine pe bărbații cu o siluetă tipică.

La cumpărarea blugilor de bărbați apare o situație în care pantalonii se potrivesc perfect în talie, dar piciorul este cu siguranță prea lung. De aceea, pantalonii trebuie aleși corespunzător, pentru a nu te pune într-o lumină nefavorabilă și a distorsiona silueta.

(P)

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns