taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
curent stalp electricitate politie pintic

Cum să furi curent – polițiștii au găsit la Pinticu o „fabrică” de instalații pentru racordare clandestină la rețea

12 percheziții domiciliare au fost desfășurate miercuri la locuințele unor persoane bănuite de furt și racordarea fără drept la rețeaua stradală de energie electrică.

Pe 14 aprilie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, toate pe raza localității Pinticu din comuna Teaca.

Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe fără drept la rețeaua stradală de energie electrică și furt.

În urma acțiunilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice și electrocasnice, folosite la comiterea infracțiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

De asemenea, tot în cadrul activităților desfășurate, au fost constatate alte cinci infracțiuni flagrante, similare celor care fac obiectul dosarului penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Secția 1.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Inspectoratului Județean de Jandarmi și reprezentanți ai societății de distribuție energie electrică.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul dosarului penal întocmit.

sus(16)jos(4)

Lasă un răspuns