taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
petrecere femei concert

Cum să fii mereu tânăr? Mii de nostalgici la Discoteca 80 de la Cluj, cu Sandra, Alphaville, Fancy și London Beat – VIDEO

Câteva mii de persoane si-au retrăit tinereţea pe muzica anilor ’80, la o petrecere în care au dansat și s-au distrat ca în vremurile bune. Doar la câțiva pași de ei s-au aflat chiar artiștii în mare vogă de atunci.

Cu sala plină s-a desfășurat sâmbătă seară la Cluj „Discoteca 80”, un gen de spectacol care prinde tot mai mult teren. Şi explicaţia e simplă: cine nu îşi mai doreşte, şi măcar pentru câteva ore, să dea timpul înapoi și fie din nou tânăr?

În jur de 8.000 de persoane au fost prezente la petrecerea de la Sala Sporturilor, unde pe scenă au urcat pe rând, Fancy, London Beat, Sandra şi Alphaville, artişti care erau sarea şi piperul discotecilor de odinioară.

Cum să nu dansezi când de pe scenă se aude melodia pe care te-ai sărutat prima dată, în anii de liceu? Cum să nu te treacă fiorii când artişti care la vremea aceea nici nu ştiai cum arată, sunt la doi paşi şi cânta pentru tine piesele pe care te distrai cu colegii şi prietenii de la bloc sau de la şcoală? Cum să nu ţii minte cum derulai caseta cu creionul, ca să asculţi la nesfârşit acele melodii?

Miracolul unei astfel de experienţe de a retrăi o tinereţe exuberantă s-a produs pe deplin sâmbătă seară la Cluj. Pentru câteva ore, la loc de cinste a fost muzica italo disco a lui Fancy, uriaşele hituri ale Sandrei, pe care mulţi o purtau în insgine la piept, ritmurile dance de la London Beat sau cele pop-rock de la Alphaville.

Au fost spectatori din tot Clujul, din Gherla, dar şi din alte părţi. Cireaşa de pe tort? Spectacolul a fost prezentat, într-o ţinută de impact si în ton cu evenimentul, de un june mereu tânăr, din Gherla, Cristian Grindean.

discoteca 80 cluj cristian grindean

S-a dansat retro fără oprire în mijlocul arenei, au fost mii de nostalgici pe care muzica i-a ridicat de pe scaune, s-a cântat şi s-au retrăit momente ce păreau demult pierdute. S-a aplaudat, s-au cerut bis-uri, petrecăreții costumați au fost premiați, iar la final, după miezul nopţii, a fost consens general: să vină următoarea Discoteca 80!

video, în continuare

sus(11)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns