taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
sedinta consiliul local gherla

Cum s-a votat pentru capelele noi de la Hășdate, Silivaș și Băița – VIDEO

Joi a avut loc la sediul primăriei ședința ordinară a consiliului local Gherla.

Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâri privind construcția de capele în cele trei localități componente ale municipiului Gherla, Băița, Hășdate și Silivaș.

Mașina de vot a funcționat perfect, astfel că totți consilierii au votat pentru aprobarea referatului şi proiectului de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici pentru aceste obiective.

Cele trei capele vor costa fiecare aproximativ 480.000 de lei + TVA.

Și celelelalte puncte de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate, fără discuții, abțineri de la vot sau împotriviri.

La finalul ședinței s-a ridicat problema Poliției Locale, care le cere șoferilor, prin notificările lăsate pe mașini, să se prezinte la o anumită oră pentru clarificări. S-a exprimat ideea că nu toți cei notificați au această posibilitate, unii fiind la serviciu. În cadrul discuțiilor s-a precizat că este cunoscută această situație și că se vor lua măsuri.

S-a discutat și despre problemele de pe strada Gârlei, unde mai multe zeci de locatari au rămas luni fără apă. Compania de Apă a sistat aici alimentarea, după neplata datoriilor de către asociație. Reprezentantul companiei în Consiliul Local a precizat că problema este între locatari și asociație și nu între locatari și companie.

De altfel, în cursul zilei de miercuri a fost reluată alimentarea cu apă a scărilor afectate, după ce s-au platit datorii restante. Pentru a evita pe viitor astfel de probleme, o parte dintre locatari s-au înscris la altă asociație.

video în continuare

sus(0)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns