hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

parinte inscriere scoala nr 1 gherla

Cum s-a încheiat filmul înscrierii la clasa „Step by Step” de la Scoala Nr. 1, după o noapte petrecută în frig – VIDEO

Zeci de părinți și bunici au petrecut toată noaptea trecută în frig, în fața Școlii Nr. 1. Cu toții și-au dorit să își înscrie copiii sau nepoții la alternativa educațională „Step by Step”, despre care au auzit că oferă condiții foarte bune de pregătire, cu cadre didactice profesioniste.

Întrucât locurile au fost limitate la 25 de elevi, părințîi s-au înscris pe o lista și au așteptat cuminți sosirea zorilor, pentru ca dimineață să depună dosarele de înscriere în ordine.

Înscrierile pentru clasa „Step by Step” au început în jurul orei 8 și au durat mai puțîn de 3 ore, pentru că aplicația online ministerului a funcționat fără probleme.

La fel ca și anul trecut, numărul solicitărilor a depășit numărul de locuri disponibile, astfel că unitatea de învățământ va solicita Inspectoratului Școlar Județean Cluj suplimentarea cu 5 locuri.

Directorul școlii, Liliana Pop, a declarat că în aproximativ o lună se va primi și răspunsul, care și anul trecut a fost pozitiv.

Înscrierile s-au finalizat așa cum era de așteptat, cu bine. S-a dovedit că nu era cazul să stea lumea aici pentru că până la urmă toți cei care au optat pentru această alternativă educațională vor fi rezolvați„, a precizat directoarea.

În cursul serii de miercuri, oamenii aflați în așteptare în față școlii au fost tratați cu ceai și cafea și au putut intra în școală pentru diverse necesități, iar dimineață în jurul orei 6, porțile școlii s-au deschis din nou pentru ei.

Liliana Pop a apreciat modul în care părinții au înțeles să se manifeste în tot acest timp. „Ne bucurăm că au optat pentru școala noastră, îi asigurăm că își lasă copiii pe mâini bune!”, a mai spus directorul unității de învățământ.

Vineri, 9 martie, încep înscrierile pentru cele 50 de locuri de la Scoala Nr. 1 la învățământul tradițional.

video, în continuare

Părinții petrec noaptea în fața școlii pentru a înscrie copiii – stau in frig până dimineață, să nu rateze cea mai bună clasă – VIDEO

sus(5)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns