taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr

Cum au votat consilierii la proiectul blocului de pe strada Hășdății – VIDEO

La ședința de consiliu local desfășurată miercuri la Casa de Cultură s-a votat, pentru a patra oară, un proiect de hotărâre privind construcția unui bloc de locuințe pe strada Hășdății.

La ședință au fost prezenți locuitori de pe strada Hășdății, care au justificat încă o dată printr-un reprezentant motivele pentru care nu sunt de acord cu construcția acestui bloc lângă casele lor.

A mai luat cuvântul și un susținător al proiectului, un investitor local.

Supus la vot, proiectul a primit 3 voturi pentru și 16 abțineri. Ca urmare, proiectul a fost respins.

video în continuare

sus(64)jos(7)

1 comentariu

  1. Ma, io cred ca si crapa de ciuda nesatulul ala de bani C.P! Ca nu poate produce niste lei ! Ala si noaptea viseaza numa' bani, cat mai multi bani ! Banii sunt *viata* lui ! Ciudat om...bolnav de fapt. Obsedat... de bani :))
    P.S.: daca nu-i insela pe fostii clienti acuma poate castiga. Cum iti asterni, asa dormi...dar el e prea prost si avar ca sa inteleaga asta :))

    sus(4)sus(0)

Lasă un răspuns