taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gradinita casuta fermecata gherla copii baloane

Cum au răspândit FERICIREA în lume copiii de la grădinița Căsuța Fermecată – FOTO

Pe 20 martie a fost Ziua Internațională a Fericirii, prilej cu care preșcolarii și părinții copiilor de la grupele Jópajtások, Törpék și Albinuțelor de la Grădinița Căsuța Fermecată au desfășurat activitatea ,,Voinici și fericiți”, care face parte din proiectul național Kalokagathia.

Șirul surprizelor, jocurilor, dansurilor și a momentelor fericite i-au făcut pe participanți să se bucure de clipele petrecute împreună de copii și părinți), să fie veseli și fericiți.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaUn clovn, în persoana instructorului de dans Olimpiu Sipoș, a animat toată activitatea aducând zâmbete pe fața copiilor și părinților.

Punctul culminant al activității a fost lansarea baloanelor zâmbitoare în curtea grădiniței, care au simbolizat răspândirea fericirii în lume.

Activitatea a fost coordonată de educatoarele Hideg Magda, Sipos Erzsebet, Szabo Ildiko, Joo Erzsebet, Rus Daniela și Tanasă Monica.

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns