taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
masina pompieri cluj

Cum au fost salvate două femei dintr-o mașină care a luat-o la vale la Cluj

Două echipaje de pompieri au acționat sâmbătă după-amiază pentru a opri din alunecare un autoturism, aflat pe o coastă de pe marginea drumului, pe strada Mihail Sebastian din Cluj-Napoca.

Autoturismul era parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia.

Prezența de spirit a unor trecători a însemnat pentru cele două femei din interior scăparea. Oamenii au reușit să oprească alunecarea și posibila rostogolire a autoturismului, la o diferență de nivel de 7-8 m.

Cele două femei au reușit să iasă din mașină, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecători.

Autoturismul a fost asigurat și readus pe șosea de către pompieri prin folosirea unui troliu, cordițe și echipamente de salvări din dotarea autospecialelor.

sus(15)jos(0)

Lasă un răspuns