taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
euro bani bancnota 50

Cum au fost înșelate mai multe persoane cu vânzări de mașini, polițiștii din Dej au reținut un bărbat la vamă

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pe 14 februarie un bărbat de 48 de ani, din municipiul București, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În cursul lunii octombrie 2019, un bărbat din Dej i-ar fi plătit 2.350 de euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism care urma să îi fie livrat de către vânzător din străinătate. După primirea sumei, vânzătorul de ocazie ar fi amânat predarea autoturismului, iar apoi nu a mai putut fi contactat pe nicio cale.

Un alt caz asemănător s-a petrecut în luna septembrie 2020, când un alt bărbat, tot din Dej, ar fi achitat 2.500 de euro, contravaloarea unui autoturism. S-a întâmplat la fel, vânzătorul nu s-a ținut de înțelegere și apoi nu a mai putut fi găsit.

În urma activităților de cercetare efectuate, pe 14 februarie 2021, bărbatul a fost depistat la Vama Nădlac, cu intenția de a părăsi România. Suspectul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Dej, în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 15 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus măsura controlului judiciar față de bărbatul respectiv, pentru o perioadă de 60 de zile.

foto: arhiva

sus(16)jos(1)

Lasă un răspuns