taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
politie masina bistrita nasaud logan

Cum arată noile mașini de poliție din Bistrița-Năsăud – VIDEO

12 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat de marți în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud , contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Pe 7 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a recepționat 12 autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din județ.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii de la șase posturi de poliție din județ – Prundu Bârgăului, Teaca, Lechința, Maieru, Telciu și Feldru, ai Serviciului Rutier, ai Biroului de Ordine Publică Bistrița și Poliției Sângeorz-Băi, vor primi autospecialele ce vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

video în continuare

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns