taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
furt magazin mintiu gherlii cluj camera supraveghere tiganca tigani

Cum a şterpelit o femeie 500 de lei dintr-un magazin? VIDEO

Infractorii sunt tot mai specializati in a da lovituri, iar vanzatorii din magazine, cad de multe ori victime. Cea mai recenta intamplare de acest gen s-a petrecut la Mintiu Gherlii, unde o vanzatoare a fost trasa pe sfoara cu 500 de lei.

Evenimentul s-a produs sambata, 18 iulie, la amiaza, la un magazin din centrul comunei. La un moment dat, pe usa au intrat trei romi, o femeie, un barbat si o tanara. Timp de aproximativ 20 de minute s-au invartit prin magazin, iar in cele din urma, au cumparat produse de 140 de lei.

Femeia a dat vanzatoarei o hartie de 500 de lei, pe care aceasta a pus-o pe masa, iar apoi a dat restul de 360 de lei. Apoi „clientii” au inceput sa mai ceara, ba un pachet de tigari, ba sa vada o plapuma, totul pentru a o face pe vanzatoare sa plece de langa bani.

Desi in magazin au mai intrat si alti clienti, femeia din grupul de talhari n-a ezitat, si intr-o clipa de neatentie a vanzatoarei, ocupata cu plapuma, a intins mana si a sterpelit hartia de 500 de lei de pe masa.

Apoi barbatul aflat cu ea s-a „razgandit” subit sa mai cumpere ceva si trupa a parasit magazinul. Au urcat intr-o masina si s-au facut nevazuti.

Vanzatoarea a observat ca lipsesc banii de pe masa si a inceput sa-i caute, insa un alt client a tinut-o ocupata inca cateva minute.

In cele din urma, tanara si-a dat seama ca banii au fost sustrasi si a anuntat rapid proprietarul magazinului.

A fost anuntata de urgenta Politia, iar proprietarul magazinului a inceput si o urmarire in colaborare cu Politia din Mintiu Gherlii, cautand un Opel inmatriculat in Germania sau Irlanda, cel mai probabil cu volan pe dreapta, surprins pe camerele de supraveghere. Omul a ajuns pana in Beclean, directie in care avea indicii ca s-ar fi indreptat talharii, insa nu a mai reusit sa dea de urma lor.

Politistii au efectuat verificari si continua cercetarile pentru identificarea faptasilor, pedepsirea acestora si recuperarea pagubei.

Camerele de supraveghere din magazin au surprins intreaga intamplare.

Daca recunoasteti „personajele” din imagine sau ati vazut masina in care se aflau, sunteti rugati sa anuntati cel mai apropiat post de politie.

sus(8)jos(7)

Lasă un răspuns