taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident tren bariera masina jucu cluj

Cum a scăpat un șofer ca prin urechile acului de lovitura trenului la Jucu – VIDEO

Cine are noroc, are, se zice în popor. A avut și un tânăr, care circula cu mașina peste calea ferată. O clipă doar a lipsit ca să fie zdrobit de tren.

S-a întâmplat miercuri, 4 decembrie, în jurul orei 19,30 la trecerea peste calea ferată de la Jucu. Un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca se întorcea de la muncă, din Jucu.

Ajuns la barieră, tânărul a staționat până a trecut un tren, dar apoi, grăbit de flashurile venite din spate, dar și neatent, întrucât vorbea la telefon, a înaintat, chiar dacă semnalele luminoase și acustice erau pornite. Un alt tren, care circula de la Cluj la Bistrița, se apropia cu  viteză. Mașina a apucat să treacă cât să nu fie lovită, dar locomotiva l-a atins ușor în partea din spate.

video în continuare

Imaginile de pe o cameră de supraveghere din apropiere au ajuns la poliție. Șoferul a rămas acum fără permis pe o perioadă de 90 de zile.

El a povestit că nu a mai fost implicat în vreun eveniment rutier până acum și că a fost foarte atent la volan mereu. Dar nu și de data asta.

După cele întâmplate, tânărul s-a întristat că a rămas fără carnetul de șofer, dar bucuros că e în viață. De această dată a avut cel mai mare noroc de pe lume, dar data viitoare s-ar putea să nu mai fie la fel.

Polițiștii sunt convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum.

sus(16)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns