taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie gherla furt

Cum a rămas un om fără lanțul de aur masiv de la gât, în mijlocul drumului

Se înmulțesc cazurile de furt la Gherla, iar hoții folosc șmecherii tot mai bine puse la punct, care îi derutează pe oameni, în special pe cei mai în vârstă. Un vârstnic s-a trezit că a rămas fără lanțul de aur de la gât, ziua în amiaza mare.

Ziua de vineri 13 i-a adus ghinion curat unui bărbat în vârstă de 82 de ani, din Gherla. „Mergeam pe trotuar, pe strada Liviu Rebreanu din oraș. La un moment dat, am văzut lângă un copac un om, care a venit direct spre mine și m-a salutat, de pacă ne cunoșteam de când lumea. Ce mai faci, mă mai ții minte? a zis el. Ca să nu mă fac de rușine că nu-mi amintesc de el, m-am prefăcut că-l cunosc și eu. Mi-a povestit una-alta, în timp ce m-a strâns de guler, de cureaua de la panataloni, de mână. Apoi a plecat. La scurt timp, mi-am dat seama că îmi lipsea lanțul de aur gros, de la gât, cu o cruce din aur, dar și o brățară, tot de aur, ce-o aveam pe mână. Vreo 40 de grame de aur masiv!”

În apropiere era parcat un șofer, care i-a spus păgubitului că suspectul ar fi luat-o spre gară, dar pe drum nu mai era nimeni.

Victima furtului spune că omul care l-a golit de aur avea barbă, purta o pălărie pe cap și o geacă pe mână. Omul a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la locul incidentului.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii sunt în căutarea vinovatului, pentru pedepsirea acestuia și recuperarea pagubei.

Cu doar o lună în urmă, un eveniment asemănător a avut loc la Gherla pe strada Stejarului. Atunci o femeie a fost păcălită de o trecătoare să-i dea bijuteriile și a rămas fără ele.

Pentru a preveni astfel de cazuri, polițiștii îi îndeamnă pe oameni să nu intre în vorbă cu necunoscuți, să evite contactul cu aceștia și să nu le dea obiecte personale, indiferent de motivul pe care l-ar invoca.

Femeie prădată de bijuteriile din aur, a fost înșelată pe drum, poliția caută o suspectă

sus(0)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns