taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
magazin bijuterii cluj iulius mall

Cum a furat un inel de aur de 3000 de euro din Iulius Mall la Cluj, fără să-l vadă nimeni

Polițiștii din Cluj-Napoca au efectuat pe 5 mai o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 30 aprilie, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin din centurl comercial Iulius Mall, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, bărbatul a profitat de neatenția angajatului și, folosind un fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar, ar fi sustras un inel din aur, cauzând un prejudiciu de circa 3.000 euro.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare efectuate, la data de 4 mai, a fost stabilită identitatea persoanei, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești.

Cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia, a fost identificat dispozitivul despre care există indicii că ar fi fost utilizat pentru comiterea faptei.

De asemenea, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 5 mai, bărbatul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

foto: arhiva

sus(16)jos(2)

Lasă un răspuns