mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
pisica salvata gherla

Cum a fost salvat un pui de pisică rămas pe o țeavă, la zeci de metri înălțime, într-o clădire părăsită – VIDEO

Mieunatul unei pisici care se auzea înfiorător de câteva zile, din clădirea fostei baze de recepții de pe strada Hășdății din Gherla, a atras atenția localnicilor.

„De joi am tot auzit-o cum se miaună”, a povestit Radu, un tânăr de 24 de ani din Gherla. „Zilele trecute am mers acolo, l-am rugat pe paznic să mă lase înăuntru, să vedem dacă o găsesc, dar n-am reușit să dau de ea. Mieunatul a continuat, așa că luni am mers din nou. Am văzut-o, era într-un geam, la ultimul etaj. Știam că o să fie greu să o iau de acolo, așa că am mers la ADP, de unde am cerut și am primit un smâc, cum se folosesc la prinderea câinilor.”

baza cereal etaj gherla

Împreună cu prietenul lui, Andrei, un tânăr de 23 de ani, tot din Gherla, Radu a cerut din nou paznicului de la intrarea în bază să le permită din nou accesul, ca să ajungă sus, la pisică.

pisica pericol

Cei doi au găsit pisica prinsă cu ghearele de o țeavă, în casa liftului. „Nu am găsit niciun lemn, fier sau ceva, să-i fac un pod să treacă, așa că a trebuit să folosesc smâcul. A fost riscant, pentru că puteai oricând să cazi în gol, la o mișcare greșită.”

În cele din urmă, puiul a fost prins și tras cu greu de pe țeavă, de care se ținea cu toate puterile.

pisica medic veterinar gherla

Pisica a fost dusă apoi la un medic veterinar, speriată, flămândă și tremurând.

pisica salvata gherla

„Acum e bine, sănătoasă și urmează să fie adoptată”, a mai povestit Radu. „Îmi pare rău că nimeni nu a reacționat atâtea zile, să vadă ce e cu pisicul, e și el un suflet!”

video în continuare – operațiunea de salvare

sus(92)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns