taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
bani

Cum a fost păcălită la bani o vânzătoare

Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de o faptă de înșelăciune. Acesta ar fi înșelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

La data de 27 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din Abrud, județul Alba, l-au identificat pe un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă care a fost reclamată poliției în data de 23 mai 2020.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 22 mai, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud, să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei. Ulterior a revenit asupra solicitării și a precizat că, de fapt, dorește schimbarea banilor în bancnote de 5 lei și a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului.

foto: arhiva

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns