taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
saratura gherla party

Cum a fost la prima Șuetă la Sărătură – VIDEO

O inițiativă venită din partea a doi tineri pasionați de muzică a adunat sâmbătă noaptea lumea, mai ales tinerii, la Sărătura de la marginea orașului.

„Șueta” s-a numit primul eveniment de acest gen, organizat în aer liber, după o lungă perioadă de restricții Covid. Robi a.k.a. 4Shadow și Rareș a.k.a. Uplift au pregătit un program pentru cei care s-au săturat să stea în case, mai ales în weekend.

Evenimentul nu și-a propus să fie unul cu pretenții. Organizatorii au vrut să testeze în această fază reacția publicului, astfel încât în viitorul apropiat să găsească o variantă de eveniment care să fie pe placul cât mai multora, atât în ce privește locația, amenajarea, facilitățile puse la dispoziție, cât mai ales, muzica.

Lumea a răspuns pozitiv invitației, astfel că la miezul nopții, în parcarea de la Sărătură se aflau peste 100 de persoane. Dar în cele 8 ore de program, mult mai mulți au venit, și doar din curiozitate, să vadă ce se întâmplă. Accesul a fost gratuit.

Interesul a fost atât de ridicat, încât unii au făcut pe jos drumul până la fosta microstațiune, iar taxiurile au făcut curse non-stop până la locul de petrecere. Vremea fost foarte bună, iar unii, mai încinși, nu și-au refuzat plăcerea de a face o baie.

Inițial evenimentul era programat să se întindă până dimineața, dar forțele de ordine au sugerat suspendarea programului la ora 03.

Cei doi DJ care au întreținut atmosfera spun că au primit reacții pozitive, că au avut parte de public venit chiar și din Cluj-Napoca, că au primit sugestii și chiar propuneri de colaborari pe viitor.

video în continuare

sus(25)jos(7)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?