hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

cluj comedie fisc

Cum a fost la FISC – o săptămână întreagă de comedie la Cluj

Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy de la Cluj a adunat peste 10.000 de spectatori în cele șapte zile dedicate râsului, printr-un umor de calitate, cu glume fine și situații tragico-comice.

Cele nouă spectacole au colorat Casa de Cultură a Studenților între 5-11 noiembrie prin ropote de aplauze și hotote intense de râs. Organizatorii au asigurat vizitatorilor chiar și spații special amenajate pentru poze și relaxare, înainte de spectacole, unde mascota festivalului a colecționat cele mai multe zâmbete și selfie-uri.

Pe scena FISC au urcat mari artiști ai stand-up comedy-ului românesc, printre care și Nicu Bendea, Bobi Dumitraș, Ioana State, Maria Popovici, Alex Mocanu, Doru Octavian Dumitru, Radu Pietreanu, Ionut Rusu, Andrei Ciobanu și Natanticu și Dan Badea.

Pe lângă deja obișnuitele spectacole de stand-up comedy, anul acesta Mihai Bendeac a adus pe scena clujenilor îndrăgitul spectacol de teatru „Bani din cer”, jucat în stilul propriu marca Bendeac.

Încă de la punerea în vanzare a biletelor, cele doua show-uri cu Teo, Vio și Costel au fost Sold-Out, iar celelalte șapte spectacole au avut parte de săli pline ochi. Clujul a demonstrat încă o dată că este un oraș tânăr, de actualitate și care știe să se distreze.

cluj comedie fisc

cluj comedie fisc

La glumele despre metroul din Cluj și diferențele dintre Cluj și București s-a aplaudat cu foc, clujenii fiind cu un pas mai aproape de a muta capitala la Cluj. Ei au descris festivalul ca “o gură de aer proaspăt care te ține departe de stresul cotidian”.

Cele șapte zile de festival s-au bucurat de un interes sporit, iar organizatorii deja planuiesc pentru anul viitor un festival de amploare, cu surprize și cu promisiunea ca vor menține ștacheta cel puțin la fel de sus pentru iubitorii de comedie.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns