taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
tanar pupa masina

Cum a făcut rost de bani un tânar din Cluj: a furat o mașină și a vândut-o pe bani de nimic

Un tânar din Cluj disperat să facă bani cu orice chip a furat o mașină și apoi a vândut-o pe bani de nimic.

Pe 31 mai , poliţiştii Postului de Poliţie Horea, județul Alba, l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj Napoca, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei maşini, faptă sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că în noaptea de 30/31 mai, tânărul ar fi profitat de faptul că în cetăţean din comuna Horea şi-a lăsat autoturismul, în valoare de 9.000 de lei, parcat, cu cheile în contact, l-ar fi sustras şi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, l-ar fi condus pe drumurile publice, până în comuna Gilău, judeţul Cluj. Aici l-ar fi vândut unui cetăţean, contra sumei de 350 de lei.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furtului, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

Lasă un răspuns