taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
borna kilometrica corectata dej cluj

Cum a corectat Dorel de la Drumuri borna kilometrică greșită de la Dej? Ca elevii notele mici în carnet

S-a întâmplat nu o dată ca un elev care a primit o notă mică în carnet să o corecteze „din pix”, de frică să nu fie muștruluit de părinți. E adevărat, asta se întâmpla când elevii mergeau la școală, iar notele se treceau în carnet.  Cum nu e greu de făcut din 4 un 9, sau din 5 un 8, mulți și-au folosit talentele artistice pentru a scăpa basma curată, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp, până dădeau părinții pe la școală și vedeau notele adevărate în catalog.

Cam așa a procedat și Dorel de la Drumuri. În urmă cu o lună de zile, un biciclist care circula de la Gherla la Dej a observat că două borne kilometrice consecutive arată aceeași distanță până la Gherla, de 6 km.

Pozele au ajuns pe internet, știrea a ajuns și la Dorel, care și-a corectat rapid greșeala, cam așa cum fac elevii cu notele în carnet. Peste cifra 6 a lipit câteva bucăți de autocolant, ca să iasă un 5. Cam asta e și nota pentru lucrarea făcută, să fie „de trecere”, cum zic elevii și profesorii.

borna kilometrica dej

Lucrarea, de o adevărată măiestrie, poate fi un adevărat exemplu pentru felul cum se întrețin uneori drumurile și infrastructura pe la noi. Merge și-așa.

De altfel, la știrea cu borna greșită, mai mulți șoferi au comentat pe Facebook că e plin de astfel de exemple prin zonă.

borna facebook comentarii

vezi pe același subiect

Cum a păpat Dorel de la Drumuri un kilometru pe șoseaua dintre Gherla și Dej

 

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns