taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
curatenie gherla szamosujvar

Cu puțin efort, orașul poate arăta mai bine – acțiune de curațenie cu comunitatea maghiară

Aproape 40 de persoane au luat parte pe 3 iulie la o acțiune de ecologizare, la Gherla.

Copii și adulți din rândul comunității maghiare s-au mobilizat și au acționat în zona bisericii Solomon și străduțele din apropiere, în zona verde din spatele străzilor Avram lancu, Piața Unirii și străzii Trandafirilor, in parcarea din fața cinematografului Pacea. S-a tuns iarba, s-au adunat gunoaiele, s-au văruit copaci, s-au curățat  drumurile, troluarele, parcările. S-au alăturat acțiunii locuitori din blocurile din zonă și primarul Ioan Neselean.

Cu toții au muncit până seara tarziu. Cei care nu au putut lua parte au contribuit cu mici atenții culinare pentru participanți, pancove si kurtoskalacs.

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

Inițiativa actiunii a venit din partea consilierului local Rotar Izabella, președintele UDMR Gherla. „Îmi doresc un oraș curat, îngrijit, doresc să am parte de un mediu înconjurător adecvat atât pentru familia mea, cât și pentru toată comunitatea gherleană”, spune ea. „Nu sunt adepta criticilor dure, a jignirilor, a nepăsării și ignoranței. Consider că noi toți, pe lângă multe drepturi, ar trebui să ținem cont și de obligațiile pe care le avem și de care, fie că ne place sau nu ne place, ar trebui să ținem cont. Mă dezgustă când văd că unii doar se ocupă cu insulte, critici, să arate cu degetul, fără să se uite în ograda proprie. Nu mă reprezintă. Am constatat că doar prin implicare directă, prin fapte, se poate produce orice schimbare în bine. Noi toți avem obligația cât de mică de a ne implică în schimbarea în bine pe care ne-o dorim cu toții pentru orașul nostru, pentru comunitatea noastră. Nu depinde doar de cei care ne conduc, depinde și de noi. Eu vreau să cred că toți ne dorim același lucru pentru Gherla: să prospere, să fie curată, îngrijită.”

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

curatenie gherla szamosujvar

Organizatoarea s-a declarat încântată de rezultatul acțiunii și le-a transmis tuturor participanților câ sunt un adevarat exemplu de urmat. „Multurnesc conducerii ADP Gherla, domnului Mureșan Genel și Primăriei pentru sprijinul acordat prin implicarea directă a domnului primar și nu in ultimul rând, donației făcută de Vlamar Impex. Vom continua, nu ne oprim aici!”

Cei prezenți, mulțumiți și ei de rezultate, și-au manifestat interesul de a mai participa și pe viitor la astfel de acțiuni.

sus(41)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns