taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
politia noaptea

Cu mașina furată și fără permis prin Bonțida, a lovit alte mașini, omul a fost arestat

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a făcut de cap cu o mașină prin Bonțida.

Pe 2 februarie în jurul orei 4,30, polițiștii de la Postul din Bonțida au fost sesizați depsre furtul unui autovehicul.  Era vorba despre o autoutilitară, cu care un bărbat a făcut ture pe drumurile din sat. Omul găsisre mașina pornită, în fața unui magazin.

Cum la capitolul îndemânare nu stătea foarte bine, șoferul de ocazie a lovit și două mașini parcate, iar în cele din urmă, s-a oprit într-un șanț. Apoi a abandonat mașina.

Polițiștii l-au găsit pe autor, un bărbat de 33 de ani din comună, recidivist, fără permis de conducere.

Omul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

În cursul zilei de luni, el a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Gherla, care au hotârăt arestarea preventivă pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(27)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns