irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
barbat masca

Cu masca chirurgicală pe nas la furat prin Cluj. Sunau la ușă și ziceau că sunt de la salubritate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au dispus pe 11 noiembrie măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 2 bărbați de 34 și 19 ani, din comunele Cășeiu și Unguraș.

Din activitățile investigativ-operative, polițiștii au stabilit că la data de 10 noiembrie, în jurul orei 23.10, bărbatul 34 de ani, purtând o mască chirurgicală și fiind însoțit de tânărul de 19 ani, ar fi pătruns într-un imobil situat în Cluj-Napoca, unde locuiește un bărbat de 72 de ani, iar prin amenințări la adresa acestuia ar fi sustras un portmoneu în care se afla suma de 400 de lei, precum și un card bancar.

Duminică dimineață în jurul orei 05.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 05.05, în timp ce se afla în locuința din Cluj-Napoca, a observat o persoană de sex masculin care a pus mâna pe clanța ușii de acces în imobil. În momentul în care a ieșit afara pentru a vedea despre ce este vorba, a observat că sunt doi bărbați în fața imobilului, iar unul dintre aceștia a pretins că este de la salubritate. După acest moment, cele două persoane au fugit imediat din fața imobilului.

În baza celor sesizate, cu sprijinul informațiilor furnizate de apelant, polițiștii au reușit depistarea celor două persoane bănuite, în Piața Timotei Cipariu din municipiu.

Astfel, în cadrul anchetei s-a constatat că este vorba despre cei doi bănuiți care ar fi sustras bunurile persoanei de 72 de ani, menționate mai sus.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, iar Judecătoria Cluj-Napoca a dispus duminică măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul de 34 de ani, și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de tânărul de 19 ani.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns