taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon
copii craciun micul print gherla

Cu daruri de Moș Crăciun la copiii de la centrul „Micul Prinț” – FOTO

Sărbătoarea Crăciunului a prilejuit desfășurarea unei vizite speciale, pe care elevi de la Școala Gimnazială nr.1 Gherla au făcut-o la Centrul de zi “Micul Prinț”, instituție aflată în subordinea DGASPC Cluj și condusă de Laura Sămărtean.

Elevii, însoțiți de diriginta clasei, au avut prilejul de a face o bucurie unor copii cu vârste între 2 și 6 ani, pentru care au pregătit cadouri.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaCei mici i-au așteptat cu nerăbdare, iar vizita s-a dovedit una de suflet pentru toți participanții, care au colindat la unison, dar au legat și prietenii. Elevii au fost părtașii bucuriei, inocenței și nerăbdării cu care micuții au despachetat cadourile.

Scopul vizitei a fost acela de a trăi satisfacția de a face o bucurie unui copil innocent, de a caută bunătatea din suflet, de a intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin fapte bune.

Tot la centrul „Micul Prinț” au fost in vizita pe 20 decembrie șase deținuți care își execută pedeapsa în regim deschis în cadrul Penitenciarului Gherla.

Deținuții au oferit copiilor dulciuri cumpărate de la magazinul unității penitenciare, din bani proprii, și jucării donate de către colaboratori din societatea civilă care desfășoară proiecte de reintegrare socială în cadrul unității de detenție, pe baza de voluntariat.

Bucuria Crăciunului a fost trăită deopotrivă de copiii centrului care au oferit la rândul lor deținuților, un program artistic și de persoanele condamnate care s-au alăturat la interpretarea colindelor.

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns