ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
caine adapost gherla

Cros pentru cățeii de la adăpostul din Gherla

La adăpostul de câini din Gherla sunt în jur de 180 de suflete, iar pentru 100 dintre acestea, hrana este asigurată de ADP, care are acționar unic Municipiul Gherla. Pentru restul cățeilor sunt donate permanent cantități de hrană de Asociația Pro Canes.

În sprijinul adăpostului a venit cu ideea organizării unui cros de caritate Vicențiu Hossu, alergător din Gherla, remarcat prin acțiuni umanitare de sprijinire a copiilor cu autism sau a persoanelor în dificultate.

Astfel, în parteneriat cu Primăria Gherla, duminică, 14 martie, de la ora 08 se dă startul unui cros care își propune să strângă fonduri pentru hrana cățeilor.

Este invitat să participe oricine dorește să facă o faptă bună, să facă mișcare, să își ia doza de sănătate. Crosul este deschis tuturor doritorilor, indiferent de vârstă și nu va fi o taxă de înscriere. Pentru a se respecta restricțiile din perioada de panedemie, nu va fi un start comun, la o oră anume. Alegătorii vor putea lua startul pe tot parcursul zilei, începând cu ora 8 și fiecare poate alerga cât dorește.

Startul de va da la foișorul din parcul mare, unde va fi amplasată și o cutie pentru donații.

Alergarea va avea loc pe traseul foișor – aleea spre podul de la intrarea în parc, viraj la stânga pe aleea spre strada Parcului – stadion – ocoliș până la intersecția cu str. Alexandru Vlahuță – reintrare parc – foișor.

La finalul alergării, toți participanții vor primi diplome.

Pentru a stimula o participare cât mai numeroasă, Vicențiu Hossu și-a propus să alerge pe tot parcursul evenimentului, până la ora 20. „Voi alerga 12 ore, indiferent de vreme, dar eu sper să avem parte de vreme bună. Zilele trecute am primit un semn îmbucurător, un alergător din Craiova care a auzit despre crosul de la Gherla m-a anunțat că deja și-a rezervat cazare în oraș și vine să alerge și el!”

Donații se pot face și prin bancă, în contul asociației ACPAB Armenopolis Gherla, IBAN RO61BUCU2561215937146RON, CUI 33026937, cu mențiunea „donație câini adăpost Gherla”.

Toți banii strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea de hrană, care va fi donată adăpostului.

cros gherla vicentiu hossu

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns