taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

„Crăciunul Majoretelor” la Gherla – FOTO

Două formații de majorete activează la Gherla, iar la începutul săptămânii, ele au evoluat în fața publicului, în spectacolul tradițional „Crăciunul majoretelor”. Evenimentul a avut loc la Casa de cultură, iar pe scenă au urcat zeci de tineree talente.

Formaţia de majorete „MCM Girls” de pe lângă Casa Municipală de Cultură, condusă de Alexandra Chiriac şi Alexandra Blejan, a numărat 40 de fete. De la copii și până la junioare au evoluat toate grupele de vârstă.

Cealaltă formaţie, „Queens Dancing”, coordonată de Andreea Sabo s-a prezentat la această reprezentaţie cu grupa de precadete, aflată şi de această dată la înălţimea aşteptărilor.

galerie foto: imagini de la spectacol

galerie foto gherlaAlături de formaţiile de majorete a mai încântat publicul perechea Florin Mathe – Alexandra Forţ la dans sportiv, o adevărată lecţie de graţie şi virtuozitate. Cei doi au făcut primii paşii în această disciplină sportivă în cadrul clubului „Latino Angels” din Dej, sub conducerea instructorului Alexandru Miheştean.

Din program nu au lipsit piesele muzicale de Crăciun, oferite de tinerele talente Nicolette, Gönczi Zsolt şi Simina Berechi.

A fost un adevărat spectacol de revistă, o seară de vis, unde muzica, dansul şi sportul şi-au dat mâna în preajma celei mai mari sărbători creştineşti.

Szekely Csaba

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns