taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fundatia portile deschise copii gherla craciun

Crăciunul, bucuria copiilor de la Centrul de Zi „Porţile Deschise”

Ce poate fi mai frumos în ajunul Crăciunului decât să fii împreună cu cei dragi, mai ales când este vorba de un grup de copii, aflaţi în grija Centrului de Zi „Porţile Deschise” din Gherla.

Nu mai puţin de 50 de preşcolari şi elevi au avut parte joi de momente duhovniceşti şi de bucurie. Cei care au luat loc în cea mai mare sală a fundaţiei de pe strada Armenească au fost întâmpinați de directoarea Mariana Pavel, care a salutat cu mult drag părinţii copiilor, veniți să-i vadă la programul susţinut cu ocazia celei mai mari sărbători creştineşti. Ea a transmis salutul prietenesc al familiei Wutke din Elveţia, care sprijină de peste 10 ani fundaţia. Un voluntariat de apreciat, mai ales pentru atenţia acordată educării copiilor din familiile nevoiaşe.

Corul cadrelor a interpretat o colindă de Crăciun, iar pastorul Laurenţiu Leonaş a prezentat un mesaj biblic, scoţând în evidenţă importanţa vieţii de creştin şi educaţia în spiritul farmecului sărbătorilor de la sfârşitul anului.

fundatia portile deschise copii gherla craciun

fundatia portile deschise copii gherla craciun

A urmat programul celor mici, preşcolarii, care au încântat prin frumoasele cântece interpretate. Au ieşit în faţă cu o scenetă de moment elevii claselor gimnaziale, iar montajul lor literar-muzical s-a intitulat „Cea mai frumoasă noapte de Crăciun”.

Copiii au cântat şi au recitat poezii, susţinând un adevărat recital de colinde, aplaudat de publicul din sala decorată cu pomul de Crăciun, iluminat sărbătoreşte.

La sfârşitul acestei serbări frumoase, gazdele au oferit copiilor cadouri constând în dulciuri şi jucării, aşa cum se obişnuieşte an de an la această fundaţie de ocrotire socială din Gherla.

Szekely Csaba

sus(7)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns