taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
protest cluj covid

Covidul sub 3 la Gherla, s-ar putea ridica restricții, proteste în țară față de măsuri, genuflexiuni în piață la Cluj – VIDEO

Sute de oameni au ieșit duminică în strada în marile orașe unde sunt restricții anti Covid dure. Au fost proteste la Cluj-Napoca, la București, Arad, la Brăila, în Galați și Constanța.

La Cluj-Napoca, în jur de 100 de tineri s-au adunat în Piața Unirii, nemulțumiți de închiderea sălilor de fitness. Ca să demonstreze că vor să facă mișcare, cei prezenți au făcut câteva genuflexiuni în piață și au aplaudat.

La Brăila a fost a treia zi de proteste. Aici coloanele de manifestanți au strigat „Libertate!”, iar protestul lor s-a prelungit până după ora 22. Șoferii au participat la protest claxonând. Echipaje de jandarmi au însoțit manifestanții.

La fel s-a întâmplat și la Galați, unde conducerea jandarmeriei a anunțat că vor fi aplicate sancțiuni după identificarea participanților.

La Arad s-a cerut demisia lui Raed Arafat și s-a manifestat până după miezul nopții, cu lozinici, dar fără incidente.

Pe rețelele sociale au aparut duminică seara îndemnuri la protest la Dej, pentru luni seara, de la ora 20, în Piața Bobâlna din centrul municipiului.

La Dej, rata de incidență a cazurilor de Covid-19 este peste 4, astfel că în weekend circulația este permisă doar până la ora 20, magazinele și alte afaceri pot lucra doar până la ora 18, iar sălile de sport și fitness sunt închise.

La Gherla, rata Covid a scăzut luni, 29 martie, sub 3 la 1000 de locuitori. Dacă rata se păstrează și marți sub acest prag, ar putea fi ridicate restricțiile privind activitatea de interior la restaurante, săli de jocuri etc.

 

Situația Covid 19 localități județul Cluj – rata de incidență, actualizat zilnic

sus(27)jos(4)

Lasă un răspuns